pages

Shipping Cost Methods

Untuk makluman anda, kami menggunakan perkhidmatan Postlaju National Courier Service untuk seseluruh destinasi Malaysia dan luar negara (Singapura, Brunei, Indonesia, China) dimana kos penghantaran adalah seperti dibawah:

  • Semenanjung : RM8/sekotak
  • Sabah / Sarawak : RM15/sekotak
  • Ke Luar Negara : RM50 / 500 gram

Tambahan nilai berat seterusnya mengikut kadar postlaju malaysia Tempoh penghantaran tertakluk kepada syarikat penghantaran yang dipilih. Biasanya akan mengambil masa 1-3 hari bekerja di Semenanjung dan 3-5 hari bekerja untuk Sabah dan Sarawak. Walaubagaimanapun tarikh penghantaran akan hanya bermula daripada tarikh Pelanggan membuat pembayaran sepenuhnya.

Sebarang kelewatan adalah tertakluk kepada syarikat penghantaran.Bagi pelanggan luar negara (Singapura/Brunei/ Indonesia/China) harga penghantaran juga mengikut kadar luar negara

Sila pastikan alamat penghantaran (penerima) adalah lengkap, betul dan terkini. Penghantaran yang dilakukan adalah berdasarkan maklumat yang dibekalkan oleh Pelanggan.

Sila simpan no order / no invois dari kami (melalui email) selepas anda membuat pembayaran. Anda boleh juga menyemak status pesanan anda dengan memasukan no invois pada ruang semak penghantaran dalam diruang ini.

Polisi kami sentiasa menjamin setiap barangan yang akan dihantar kepada pelanggan akan diperiksa kesempurnaan kondisinya, kualiti terbaik dan tiada kecacatan.

Nota : Kecacatan/Kerosakan atau kehilangan barangan disebabkan oleh proses penghantaran (PosLaju/Courier Service) adalah diluar kawalan kami. Pelanggan dinasihatkan mengambil insuran bagi melindungi setiap penghantaran dan kos yang terlibat.Sila baca terma & syarat pembelian untuk info lanjut